България има готовност да организира и на  наши сънародници от Израел, ако

...
България има готовност да организира и на  наши сънародници от Израел, ако
Коментари Харесай

Премиерът: В готовност сме за трети полет за евакуация на българи от Израел

България има подготвеност да провежда и на  наши сънародници от Израел, в случай че има искащи и е безвредно. Това сподели пред публицисти във Варна министър председателят Николай Денков. 

Отзвукът от напрежението в Близкия Изток отекна и по време на срещата между . Тримата министър-председатели осъдиха терористичните офанзиви против Израел. 

„ Има капацитет за доста сериозна ескалация. Всяка от главните настоящи сили – израелците и палестинците – от друга страна на Иран и нейните прокси групи като Хизбула – от трета страна Съединени американски щати и Русия – всяка от тях би трябвало да намерения лак би могла да деескалираща този спор. Няма

На въпрос на bTV дали има нужда президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) Денков  отговори по този начин: „ Този въпрос би трябвало да бъде към президента. Когато има такова изостряне на ситуацията, може би си заслужава да се свика КСНС. Но в случай, че сме в предизборна обстановка, виждаме, че някои празненство се пробват да ескалират, вместо да деескалираща напрежението. Трябва да се намерения какъв ще бъде резултатът от един подобен съвет. Не мога да кажа дали би бил потребен ”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР